Eksorcizem

Eksorcizem - hologramski polivalentni šamanski proces

Pri eksorcizmu klient izbere dogodek oziroma travmatično izkušnjo, pri kateri je poleg njega vpletena najmanj ena oseba. Generalno se dela ta proces, ko je v dogodku vključeno večje število akterjev. Pri tem so akterji lahko realni ali pa imaginarni.

Kolapsa valovne funkcije, tako da neko neželeno stanje, neželen dogodek postavi v okvirje materialnega univerzuma, s tem da določi temu stanju obliko, energijo, starost in materijo. Po tem, ko je to neželeno stanje formirano, vstopi in se identificira z vsemi akterji in pri tem občuti, iz META pozicije, dojemanje situacije iz vseh točk gledanja.
Ko zavzame vse točke gledanja, vstopi istočasno v vse akterje in ravno tako v formirano neželeno stanje, vsled tega pride do razbitja psiho – energetske mase, ki je tvorila neželeno situacijo.

To se zgodi v 80% primerih. Klient občuti takojšnje, intenzivno, energetsko praznjenje ter bistveno spremembo psiho – energetskega stanja.

V cca. 50% primerih je travmatična izkušnja popolnoma izbrisana iz zavesti klienta, tako da se je pogostokrat ne spominja več.