IFA DIVINACIJA ZA LETO 2013




READING za leto 2013

Usodno leto se zaključuje in zopet je tu letni reading, ki določa z Ifa divinacijo energije prihajajočega leta in usmeritve za doseganje optimalnih rezultatov na vseh področjih našega življenja.
Leto 2012 je bilo res fundamentalno v polnem pomenu besede. Za večino praktikov, ki so sledili IFA usmeritvam in bili prisotni na delavnicah in ritualih od avgusta do decembra, je bilo to daleč najbolj uspešno in produktivno obdobje v življenju. Postavili smo trdne temelje z vidika naše usode, zdravja, uspeha, odnosov, družine in zaščite.

ODU 2013: IKA -OTURA
Odu Ika-Otura, je energija, ki jasno govori o tem, da je prišel čas, ko bomo morali v našem vsakdanjem življenju ravnati drugače, reagirati drugače, se drugače odzivati, kot pa smo se doslej. Svet se je spremenil, se spreminja in se bo spreminjal s pospešeno hitrostjo.
 Mogoče se bo zdelo, vsaj površinsko, da so situacije enake kot v preteklosti, vendar bo o uspehu odločal naš karakter, naš značaj, ki se bo kazal v tem, ko bomo reagirali drugače kot v preteklosti.
In vsi, ki smo povezani bomo to počeli z lahkoto. Za ostale, ki niso povezani, ki se oklepajo starega sveta in starih vrednot pa bo to leto zelo naporno, verjetno daleč najtežje leto v njihovem življenju.
 Odu Ika -Otura v simbolnem pomenu pomeni rojstvo notranjega miru, ki izhaja iz jasne zavesti posameznika o njegovi resnični naravi, o tem, kdo je on na najglobjem nivoju. To stanje zavesti se dosega na Intenzivu Aina, ki se priporoča kot ena izmed osnovnih metod vsakemu posamezniku.
Prihaja konstantno spreminjajoč se svet...za naše dobro in v dobro celotnega sveta moramo začeti sprejemati pravilne odločitve.
 Z Otura prihaja sporočilo, da bo pomembno ohraniti umirjenost, mir, hladno glavo...
 Moramo zaupati Ifa - Orunmili in opraviti svoj del...sprejeti realnost in razviti močne in višje vrednote v našem življenju ter učiti tiste, ki se zavedajo realne situacije in želijo na kakršen koli način prispevati karkoli za naše skupno dobro, v dobro celega sveta. Ne smemo več dovoliti, da nas delo izčrpava. Uravnotežiti moramo svoj čas s stvarmi, ki so dejansko vredne...preživljanje časa z družino, bližnjimi in tistimi, ki so nam pri srcu.
 Postati moramo bolj aktivni v naši družbi. Skupaj smo v tem! Uživajmo v procesu, ko izbiramo in se predajamo temu, da smo bolj odločni in proaktivni v ustvarjanju boljšega življenja, kot so ga živeli naši predniki. S tem, da si postavljamo višje vrednote in drugačno razmišljanje o vsemu.
  
ORISHA 2013: Orunmila (Ifa),
energija znanja in modrosti, je najpomembnejša energija, s katero se moramo povezati to leto. Znanje in modrost bomo definitivno potrebovali, da se izognemo turbolencam prihajajočega leta.  
Poleg znanja in modrost, ki nam ga prinaša Orunmila bo v tem letu izredno pomembna, v določenih pogledih celo usodnege pomena, zaščita in moč, ki pa ju prinašajo energije Iyaami, Orosun in Awo Imule.
Preprosto preleteti moramo preteklo leto, ki je doseglo višek z najbolj uničujočim orkanom, ki je kadarkoli zadel Severovzhod Združenih Držav. Pomislite na potres na Japonskem, ki je povzročil poplave radioaktivnosti in opustošenje po celotnem otoku. Strelski pohodi. Nasilni protesti. Recesija v evropi in pri nas. Vojne v Siriji, Libiji, Palestini... Pomislite na polarne medvede, ki gledajo, kako njihov svet izginja pred njihovimi očmi. Pomislite na suše, ki pustošijo po celem svetu in požare, ki grozijo z uničenjem na stotine arov deviških gozdov.
Lahko bi še naštevali...vendar naj poudarim očitno: nevihte postajajo čedalje močnejše...suše postajajo čedalje bolj sušne...potresi vse bolj uničujoči.

Popolnejšo sliko boste seveda dobili vsi, ki se boste odločili za osebni reading 2013, pri katerem, z natančnim odčitavanjem vplivanja energij prihajajočega leta na vašo  usodo, zdravje, uspeh, odnose, družino in zaščito, določimo smernice, ki aktivirajo vse vaše potenciale, z enim samim ciljem, da leto 2013 postane vaše daleč najbolj uspešno leto doslej!

Ravno tako bomo vse pomembne energije za leto 2013 s posebnimi rituali in procesi vtisnili v osebni Pot 2013, ki ga hranimo na svojem domu in prinaša stalno povezavo z energijami pomembnimi za leto 2013.
Letošnje leto so to energije: Orunmila, Iyaami, Orosum, Awo Imule, Eshu, Ori, Egungun in Yemanja -Olokun.

Osebni reading za leto 2013
Kot vsako leto, bom tudi letos izvajal Osebne letne reading-e, in sicer od 2. Januarja 2013 naprej. Reading se izvaja lahko osebno , možno pa ga je opraviti tudi preko telefona ali skype-a.

Pot 2013
S posebnimi rituali se bodo v pot vtisnile energije, ki so pomembne za vzpostavitev optimalnega okolja, glede zdravja, uspeha in družine v prihajajočem letu. Pot se hrani doma. Poleg dobite tudi navodila za praktično uporabo. Za izdelavo pot-a prisotnost  ni potrebna, lahko se vam ga pošlje po pošti ali dostavi.


Vse informacije na ifaresnica@gmail.com ali 041/208-581.