Refleksna masaža stopal

Namen te objave je, da z vami podelim mojo dobro izkušnjo pri reflekso terapevtki Majdi (moja mati). Naj vam povem, da mi je z svojimi terapijami odstranila marsikatero bolezensko stanje, oz. marsikatero blokado na fizičnem telesu. Vsi, ki se poleg zdravljenja želite še sprostiti si oglejte naslenje objave.

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je najboljša in najučinkovitejša metoda naravnega zdravilstva.
Naše stopalo je pomanjšana slika celega telesa. S pritiskom na posamezne točke na stopalu refleksno vplivamo na predele telesa, organe, žleze, ki ustrezajo tem točkam. Ker je energetski pretok pogoj za pravilno delovanje telesa, uma in duha, je učinkovito preventivno sredstvo pred različnimi zdravstvenimi težavami.

Učinkovita je pri odpravljanju posledic stresa, pri odplavljanju strupenih produktov iz telesa, izboljša delovanje imunskega in hormonskega sistema, učinkovita je pri bolečinah na različnih delih telesa (ishias, boleča rama, komolec, koleno, hrbtenica…) Spodbuja kreativnost, produktivnost in intuicijo. Tako lažje vzpostavljamo dobre medsebojne odnose, saj z uravnoteženim pretokom energije skozi celo telo, dosežemo zdravje in harmonijo telesa, uma in duha. Posledično postanemo boj potrpežljivi in strpni do sebe in okolice.

Človek najde svoj mir in srečo, ko stoji z nogami trdno na zemlji, z ljubeznijo v srcu in z modrostjo v glavi.

telefon (031- 528/280) Majda